ΚΕΠΑ

q80
 Η διεύθυνση του ΚΕΠΑ σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του, σε μία συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας σε θέματα κρίσιμα για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, όπως αυτά της ενέργειας, της κλιματικής αλλαγής και της επιστημονικής τους προσέγγισης.

Με βασική κατεύθυνση την προώθηση της διεθνούς συνεργασίας το ΚΕΠΑ σας προσκαλεί μέσα από την περιήγηση στην ιστοσελίδα του σε μια δημιουργική αναζήτηση μορφών συνεργασίας στην θεματολογία του στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Ευρω-ασίας και της Μεσογείου.

Μνημόνιο Συνεργασίας ΚΕΠΑ-ΕΕΦ

Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του ΕΚΠΑ και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας. Το πλήρες κείμενο είναι εδώ.

 

Παρουσιάσεις

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, ώρα 17:00, ΚΕΠΑ-Παρουσίαση "Μέθοδος AMS" από τον υποψ. διδ. κ. Ι. Ντρούκα. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να τηλεφωνήσουν στη Γραμματεία του ΚΕΠΑ (210 72 75 732). Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ανακοίνωση για συνεργάτες

Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του ΕΚΠΑ, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο των διαδικασιών του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.), ενδιαφέρεται να συνεργασθεί με άτομα στις διαδικασίες διεκδίκησης και εφαρμογής προγραμμάτων, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε. και άλλους διεθνείς οργανισμούς.