11ο Επιστημονικό Συνέδριο για την Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή - 3ο Φόρουμ για Επενδύσεις σε Πράσινη Ενέργεια, 10-12 Οκτωβρίου 2018

Το Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο για την Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή που οργανώνει το ΚΕΠΑ, Συντονιστής του Δικτύου PROMITHEASnet έκλεισε πέρυσι τα 10 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης παρουσίας.

Το ετήσιο 11ο Διεθνές Συνέδριο για την «Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή» θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 10-12 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κωστής Παλαμάς» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» στο κεντρικό κτήριο του πανεπιστημίου. Το Συνέδριο οργανώνεται από το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του ΕΚΠΑ.Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών του Εύξεινου Πόντου (Black Sea Economic Cooperation), του United Nations Academic Impact και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Ανακοίνωση για συνεργάτες

Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του ΕΚΠΑ, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο των διαδικασιών του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.), ενδιαφέρεται να συνεργασθεί με άτομα στις διαδικασίες διεκδίκησης και εφαρμογής προγραμμάτων, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε. και άλλους διεθνείς οργανισμούς.