Γεγονότα ημερολογίου

Παρουσίαση έκδοσης "Energy View of BSEC countries – 2015 Special Edition on Climate Change Policy Trends"

Πέμπτη 25 Φεβρουάριος 2016, 11:00AM - 12:30PM

Το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Πανεπιστημίου Αθηνών παρουσιάζει την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 την νέα έκδοση «Energy View of BSEC countries – 2015 Special Edition on Climate Change Policy Trends», υπό την αιγίδα του οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών του Εύξεινου Πόντου (ΟΣΕΠ).
Η έκδοση παρουσιάζει συνολικά τις τάσεις πολιτικής για την κλιματική αλλαγή στις δώδεκα χώρες του ΟΣΕΠ και περιέχει τα αντίστοιχα Σχέδια Δράσης για την Κλιματική Αλλαγή (INDC), όπως αυτά κατατέθηκαν στη Σύμβαση πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή – UNFCCC.
Την εκδήλωση έχουν προσκληθεί να χαιρετίσουν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι πρέσβεις των χωρών του ΟΣΕΠ, των χωρών που συμμετέχουν ως παρατηρητές, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών και εκπρόσωποι εταιρειών και οργανισμών που ασχολούνται με θέματα πράσινης οικονομίας.
Ομιλητές της παρουσίασης θα είναι ο Πρέσβης κ. Μιχαήλ Β. Χριστίδης – Γενικός Γραμματέας της Μόνιμης Διεθνούς Γραμματείας του ΟΣΕΠ, ο κ. Roman Matkiwsky – Επικεφαλής του Tμήματος Ενέργειας και Επενδύσεων της Παρευξείνιας Τράπεζας Εμπορίου και Ανάπτυξης και ο Καθηγητής κ. Δημήτριος Χ. Μαυράκης – Διευθυντής του ΚΕΠΑ και συντονιστής των δικτύων PROMITHEASnet και BSEC Green Energy Network.
Η παρουσίαση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΚΕΠΑ στην Πανεπιστημιόπολη, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 11 π.μ. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στη γραμματεία του ΚΕΠΑ στο 210-727 5732.


ENERGY VIEW presentation poster


Θέση : Κτήριο ΚΕΠΑ, Πανεπιστημιόπολις, Καισαριανή
Επικοινωνία : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 2107275732

Πίσω

JEvents v3.0.13 Stable   Copyright © 2006-2013